امروزه تکنولوژی در همه عرصه های کاری، تجهیزاتی و … پیشرفت فوق العاده و چشم گیری داشته است که این پیشرفت در تکنولوژی باعث شده، افراد با شغل های متفاوت، امور خود را راحت تر، سریع تر و با کیفیت بالا تری انجام دهند در نتیجه درآمد بیشتری داشته باشند که کسب در آمد بیشتر باعث می شود سودی بیشتری نیز داشته باشند.
در این مطلب می خواهیم به یکی از تجهیزات صنعتی که پیشرفت فراوانی داشته و دارای مزیت های زیادی می باشد بپردازیم.
پیش از پیشفرت تکنولوژی برای پخت نان و کیک از فر های تنوری قدیمی یا به اصطلاح سنتی استفاده می کردند. اما فر های سنتی یک سری نکات منفی داشتند که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.
مواردی که گفته شد و به دست آوردن راحتی و سرعت بیشتر در انجام کار ها دلایلی برای تغییر و پیشرفت تکنولوژی هستند.
فر ها دارای انواع مختلفی می باشند که هر کدام از آنها برای مکانی و کاری خاص طراحی شده اند، برای مثال فرهایی هستند که فقط قابلیت استفاده در منزل را دارند و برای فضا های بزرگ و اماکن صنعتی مناسب نیستند و در حدی که لازم است، پاسخگوی نیاز کاربرانی که حجم کارشان زیاد است و باید در روز مقدار زیادی محصول از طریق فر ها تولید کنند نیستند.
به این فر ها فر های خانگی می گویند که مشخصات، مزیت و کارایی آن ها شامل موارد زیر می باشد:
نوع دیگری از فر ها، فر های صنعتی هستند که قطعا اسم این نوع از فرها به گوشتان خورده و تصوراتی از آنها دارید. فر های صنعتی خود دارای انواع مختلفی هستند که یکی از آنها فر قنادی است که از آن در شیرینی فروشی ها و قنادی ها استفاده می شود. از فر های قنادی برای پخت انواع شیرینی، کیک، کلوچه، انواع نان های شیرین مانند نان شیرمال، در تعداد و حجم بالا استفاده می شود.
فر های قنادی را بر اساس موارد زیر می توان طبقه بندی کرد:
فر های عمودی یا افقی
نوع گرمایش
ساختار گرمایشی
سیستم گرمایشی
سوخت مصرفی
تعداد قفسه ها و سینی های فر
برای انتخاب فر مناسب برای کار خود لازم است به نکات زیر توجه کنید:
جنس فر: سعی کنید فری که تهیه می کنید حتما از جنس استیل باشد که در برابر رطوبت، حرارت و ضربه مقاوم باشد و در اثر شستشو زنگ نزند.
ابعاد فر: فری که انتخاب می کنید باید با فضایی که برای قرار دادن آن در اختیار دارید همخوانی داشته باشد، و مناسب کار در حجم بالا یا پایین باشد یعنی زیادی بزرگ یا کوچک نباشد.
تعداد سینی ها و طبقات فر: برای مثال معمولا برای قنادی های بزرگ از فر هایی که دارای تعداد سینی 30 به بالا هستند استفاده می شود. شما باید نسبت به حجم کار خود فر با تعداد سینی مناسب را انتخاب کنید.
سوخت مصرفی فر: با توجه به سوختی که در اخیتیار دارید و تامین آن برایتان آسان تر و به صرفه تر است، فری با همان سوخت مصرفی انتخاب کنید.
با دقت کافی به موارد ذکر شده و نیاز های خود می توانید در هزینه های خود تا حد زیادی صرفه جویی کنید.
مزیت فر های صنعتی