انواع کباب پز تابشی

انواع کباب پز تابشی

کباب پز تابشی یکی از تجهیزاتی است که برای اماکنی مثل رستوران، کترینگ، هتل و در کل آشپزخانه های صنعتی بسیار مفید و کاربردی است. این کباب پز، پخت انواع کباب ها را با حرارتی یکسان و ملایم، با سرعتی بسیار بالاتر از کباب پز های قدیمی و سنتی، با مصرف گاز به مقدار کم و از همه مهم تر بدون تولید دود، انجام می دهد. این ویژگی کباب پز های تابشی که نیازی به آتش و یا ذغال ندارند آنها را از بقیه کباب پز ها  مستثنی کرده و باعث شده که به هیچ عنوان دود تولید نکنند و به راحتی بتوان از انواع مدل های آنها در فضای بسته مثل رستوران ها، هتل ها و… استفاده کرد. کباب پز های تابشی دارای 3 نوع متفاوت هستند که در ادامه به معرفی و خصوصیات هر یک از آنها می پردازیم.

انواع کباب پز تابشی

  1. ریلی
  2. اتوماتیک
  3. سالاماندر

کباب پز تابشی ریلی

این کباب پز دارای یک سینی، یک کالسکه ریلی (غلتک) و شعله های تابشی است. طریقه استفاده از آن به این صورت است که سیخ کباب هارا بر روی سینی قرار می دهید، سپس سینی توسط کالسکه ریلی یا همان غلتک های متحرکی که در زیر آن قرار دارد حرکت می کند و به درون کباب پز می رود و زیر شعله های تابشی قرار می گیرد. این شعله ها به صورت یکنواخت از بالای کباب پز به پایین و بر روی کباب ها تابیده می شوند. تابش یکنواخت حرارت بر روی کباب ها باعث می شود که مغز پخت شوند و رنگ، بو و تازگی خود را از دست ندهند.

انواع کباب پز تابشی

مزیت های کباب پز تابشی ریلی در یک نگاه

  • پخت کباب ها در کوتاه ترین زمان
  • عدم تولید دود
  • تابش حرارت یکنواخت به تمام کباب ها
  • امکان پخت انواع کباب در کباب پز تابشی ریلی
  • استفاده آسان از آن
  • عدم نیاز به اپراتور خاص

کباب پز تابشی اتوماتیک

کباب پز تابشی اتوماتیک دارای قلاب هایی مخصوص می باشد که سیخ کباب ها بر روی آنها قرار می گیرد. زمانی که سیخ ها بر روی قلاب ها قرار می گیرند خلاف جهت شعله ها و حرارت حرکت می کنند و به گرم ترین نقطه کباب پز می روند. در این مرحله به دلیل اختلاف دمای ناگهانی که ایجاد می شود، به این صورت که کباب ها از دمایی معمولی به طور ناگهانی وارد دمایی بسیار داغ می شوند لایه ای سخت بر روی آنها ایجاد می شود و باعث می شود حین پخت،رطوبت، عطر، طعم و تازگی کباب حفظ شود و از بین نرود. بعد از این مرحله کباب ها وارد قسمتی از کباب پز می شوند که حرارت ملایم به آنها بر خورد می کند به طوری که کاملا پخته می شوند بدون اینکه بسوزند. بعد از پخته شدن به صورت خودکار و اتوماتیک کباب ها وارد سینی هایی که در قسمت خروجی کباب پز قرار دارند، می شوند. از مزیت های بارز این نوع کباب پز وجود شمارشگر تعداد سیخ بر روی تابلو هوشمند است که با وجود این ویژگی دیگر نیازی به کنترل کباب ها از سمت اپراتور کار بلد نیست و همچنین سرعت پخت کباب هایی با کیفیت بالا با این کباب پز امکان پذیر شده است.

  مزیت های کباب پز تابشی اتوماتیک

  • عدم تولید دود هنگام پخت
  • پخت تعداد زیادی کباب در سریع ترین زمان
  • عدم از دست رفتن طعم، بو و تازگی کباب های پخته شده در کباب پز تابشی اتوماتیک
  • شمارشگر تعداد سیخ ها و نمایش بر روی تابلو هوشمند
  • مصرف کم انرژی
  • استفاده آسان و عدم نیاز به اپراتور کار بلد

کباب پز تابشی سالاماندر

این نوع کباب پز دارای سطحی قابل تنظیم است که بر روی آن سیخ کباب ها قرار می گیرد یعنی شما می توانید به راحتی فاصله میان شعله و حرارت را با سینی که کباب ها بر روی آن قرار دارند کم یا زیاد کنید. نام دیگر این کباب پز تابشی سالاماندر، کباب پز تابشی کشویی آسانسوری یا چند منظوره است که دارای دو نوع ظرفیت 20 یا 40 سیخ است و مشتری می تواند با توجه به نیاز خود ظرفیت مورد نظر را انتخاب و تهیه کند.

انواع کباب پز تابشی

مزیت های کباب پز تابشی سالاماندر

  • عدم تولید دود هنگام پخت
  • تهیه کباب هایی آبدار و تازه توسط کباب پز تابشی سالاماندر
  • سرعت مطلوب در فرایند پخت
  • قابلیت استفاده آسان توسط هر فردی
  • توری متحرک جهت شستشوی آسان آن
  • قابلیت تنظیم فاصله سینی از حرارت و شعله ها
  • کم مصرف